RockStation

A közösségi média segítségével készítette el az új dalát a OneHeadedMan

2020. július 20. - theshattered

maxresdefault.jpgKét vendégzenésszel, Mika Greinerrel (ének) és Joey Sixszel (szólógitár) közösen írta és vette fel a legújabb dalát a OneHeadedMan. A zsíros, karcos főtémából és egy abszolút hangulatos leállásból felépülő számot lentebb találjátok meg, bátran ajánljuk fülelésre!

"Habár a OneHeadedMan zenekar az énekesnőnk kisbabájának születése óta félgőzzel dolgozik csak, de OHM+ néven néha kiadunk egy-egy dalt közreműködőkkel. A jelenlegi dalban Mika Greiner (ének) és Joey Six (szólógitár) közreműködnek. A számot magát kb. egy agresszív Audioslave dalként írnám le, ami egyszercsak átvált egy OneHeadedMan leállásba.

A dolog különlegessége a dal közösségi média volta: a srácokat egy kompoz.com nevű oldalon találtuk, ahol a világ különböző pontjairól származó emberek kollaborálhatnak egymással. Szerintünk a kezdeményezés zseni és csak ajánlani tudjuk. A dal összes sávja megtalálható egyébként itt és szabadon újra felhasználható."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9916037960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum