RockStation

Perre megy Demonaz és Horgh az Immortal név jogaiért

2020. augusztus 05. - theshattered

immortal_3.jpgAz idén harminc éves Immortal már lassan többet van a hírekben a bírósági ügyek, mint a zene miatt. Pár éve Abbath, amikor otthagyta a zenekart, ment perre a két egykori zenésztársa, a szintén alapító Demonaz és az 1996 óta a csapatban doboló Horgh ellen a névhasználat miatt, most viszont már a két, végül a jogokat megöröklő zenész megy perre egymással. A casus belli nagyon egyszerű: Demonaz levédette magának az Immortal nevet - csakhogy Horgh erről mit sem tudott.

Horgh: "Én sosem védettem volna le magamnak a nevet, mint ahogy Nævdal tette, de most ott tartunk, hogy harcolnom kell azokért a jogokért, amikért megdolgoztam a zenekari karrierem során. Ez, ahogy ez eddig is volt, nagy részét teszi ki a megélhetésemnek."

Demonaz: "Én vagyok a zenekar egyetlen megmaradt alapító tagja. Én vagyok az, aki ott van minden egyes kiadványon."

Horgh: "Együtt, zenekarként építettük fel az Immortal márkanevet, ezért a jogoknak közös tulajdonnak kellene lenniük."

Ha esetleg tudtok norvégul, a részleteket IDE KATTINTVA találjátok meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1716104194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum