RockStation

Daemon Vulgaris - Itt a Venom Prison régiséggyűjteményének második előzetese

2020. augusztus 17. - theshattered

venom_prison.jpgOktóber 9-én fog megjelenni a Venom Prison két első anyagát, a Defy The Tyrant és a The Primal Chaos című EP-ket, valamint két frissen felrántott számot tartalmazó Primeval. A tizenegy dalos anyagról most az eredetileg a The Primal Chaoson megjelent Daemon Vulgaris lett elérhető, ehhez videót is készített az öttagú brigád.

primeval.jpg

1. Usurper of the Throne
2. Life Suffer
3. Mortal Abomination
4. Path of Exile
5. Defy The Tyrant
6. Babylon the Whore
7. Daemon Vulgaris
8. Narcotic
9. The Primal Chaos
10. Defiant to the Will of God
11. Slayer of Holofernes

"Az emberi kegyetlenség különböző formákat ölthet egészen a mindennapi, majdnem észre nem vehetőtől, amikor csak megbántjuk egymást, egészen az olyan kegyetlenségekig, mint a népirtás és a rabszolgaság. Az ilyen pusztításra való hajlam mindannyiunkban ott van legbelül.

A Daemon Vulgaris az emberiséget, mint a pusztítás gonosz seregét festi meg. Megmutatja a más fajok elleni pusztításunkat és felveti, hogy vajon meddig bírja még el a bolygó ezt a fajta életmódot. "

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1516166362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum