RockStation

Továbbra is megy a kavar az új Fear Factory-lemez körül

2020. szeptember 13. - theshattered

fear_factory_2015.jpgAmikor már azt hinné az ember, hogy minden rendben van és jöhet a cumó, derül ki, hogy semmi sem olyan egyenes a Fear Factory körül, mint eddig sejteni lehetett. Dino Cazares ugyanis beindított egy GoFundMe kampányt a lemez költségeinek fedezésére, amit Burton C. Bell egyáltalán nem támogat - szerinte ugyanis már 2017 óta tokkal-vonóval kész van az anyag. Az énekes szerint a perköltségeket igyekszik fedezni ezzel a gitáros, amit Cazares természetesen cáfol. Mutatjuk a riffmester érvelését.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#fearfactory

Burton C. Bell (@burtoncbell_official) által megosztott bejegyzés,

 

Dino Cazares: "Szeretném eloszlatni a Fear Factory GoFundMe oldalával kapcsolatos tévhiteket. Nem átverésről van szó! Minden adomány az újonnan felmerülő produkciós költségek fedezésére megy tovább, senki peres költségeihez nincs köze.

A lemez előző verzióján, amit 2017-ben fejeztünk be, programozott dobok voltak. Úgy döntöttem, nem fogom mégegyszer elkövetni ezt a hibát és Mike Heller fogja az élő dobokat játszani a lemezen. Később jöttem rá, hogy az új dobok miatt újra fel kell vennem a gitárokat és a dobokat is. Ekkor döntöttem úgy, hogy Rhys Fulber és más billentyűsök segítségével új szintisávokat adok hozzá. Damian Rainaud vette át az egész irányítását, a keverés és a masterelés Andy Sneap feladata lesz továbbra is. Mind a ketten fantasztikus munkát végeztek a Genexusos, ezért határoztam úgy, hogy őket kérem fel az új lemezhez is. Burton énekei, amiket 2017-ben teljesen szintén teljes mértékben felvettünk, maradnak majd a lemez új verzióján is.

A Fear Factory átlépte a kiadótól a lemez új verziójához felvehető összeg határát. Ezért és csakis ezért határoztam a külsős adományokhoz folyamodás mellett."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6116199658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum