RockStation

Screaming from Beyond - Klipes dalt mutatott a Spirit Adrift!

2020. szeptember 28. - theshattered

spiritadrift2020.jpgMár a harmadik számot mutatta meg az október 16-án érkező nagylemezéről, az Enlightened in Eternityről a Spririt Adrift. A Screaming From Beyond egy, a hangulatához illő borongós klipet kapott, minden részlet az alábbiakban található meg.

eie.jpg

1. Ride Into The Light
2. Astral Levitation
3. Cosmic Conquest
4. Screaming From Beyond
5. Harmony Of The Spheres
6. Battle High
7. Stronger Than Your Pain
8. Reunited In The Void

"Újra a jó barátunkkal és társunkkal, Guilherme Henriques-zel dolgoztunk együtt, aki életre keltette a látomásainkat. A Screaming From Beyond a halálról, veszteségről, bánatról, gyászról és a túlvilág koncepciójáról, vagy annak hiányáról szól. Guilherme egyből megértette, hogy a Spirit Adrift mit szeretne közvetíteni a zenéjével, ez az eddigi legerősebb kollaborációnk valaha. Ez a videó rejtélyes, baljós, tragikus és élénk... tökéletes látványbeli társa a dalnak. Reméljük, nektek is ugyanúgy átjönnek majd ezek a rezgések, mint nekünk."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3716218090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum