RockStation

Három hét és jön az Iced Earth első lemezének újrakiadása

2020. november 28. - theshattered

iced_earth_2017_2.jpgMár harminc éve annak, hogy megjelent az Iced Earth első, nemes egyszerűséggel csak a zenekar nevét viselő nagylemeze. A neves évforduló alkalmából persze meg is lesz a méltó ünneplés, december 18-án jön a korong újrakevert és újramaszterelt kiadása, melyről a már korábban bemutatott Written On The Walls mellé besorakozott a Funeral ráncfelvarrott kiadása is. A fenti kép senkit ne tévesszen meg, a lemezt rögzítő felállásból már csak a vezér, Jon Schaffer van a zenekarban.

icedearth.jpg

01. Iced Earth (Remaster 2020)
02. Written On The Walls (Remaster 2020)
03. Colors (Remaster 2020)
04. Curse The Sky (Remaster 2020)
05. Life And Death (Remaster 2020)
06. Solitude (Remaster 2020)
07. Funeral (Remaster 2020)
08. When The Night Falls (Remaster 2020)

Jon Schaffer: "Az eredeti kéthüvelykes szalagokról lett teljesen újrakeverve és maszterelve a harminc éves debütáló klasszikusunk, ami Zeuss érdeme és fantasztikusan szól. Van egy modern íze, mégis megmaradt az eredeti kiadás dinamikája. Nagy lépést tettünk előre mind hangzásban, mind látványban. Örömmel tudatjuk, hogy az icedearthmerch.com-on exkluzív artworkkel és vérvörös vinylen is beszerezhető."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4116304582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum