RockStation

Kiadatlan Soundgarden-számok megjelenésére készül Vicky Cornell

2020. december 16. - theshattered

cornell-interview.jpgA hetekben kiadott feldolgozáslemez, a No One Sings Like You Anymore után Chris Cornell özvegye, Vicky Cornell újra fellobbantotta a rajongók szívében a lángot. A Soundgarden tagjaival pereskedő özvegy ugyanis kerek perec kijelentette, minden Chris Cornell által felvett dalt ki fog majd adni, lesz, ami lesz! Egyvalami biztos elkerülhetetlen: egy jó adag fiókban maradt finomság, aminek mi, rajongók mindig csakis örülni tudunk!

Vicky Cornell: "Chris minden zenéje, így a Soundgardenesek is, napvilágot fognak látni, mert semmi sem vidít fel engem jobban, mint megosztani Chris ajándékait, hogy az emberek beszéljenek róla, hogy ott legyen a zenéje mindenkinek. Így ő és az öröksége és életben fognak maradni. Ez most nekem a legfontosabb, látni, hogy mennyi ember szereti, tiszteli őt, mennyi embernek hiányzik, hogy mennyien szeretnénk, hogy kint legyen a zenéje. Ezért mindent ki fogok majd adni."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1616344112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum