RockStation

Slowmesh: megjelent az Isolate nagylemez!

2020. december 20. - rockstation

slowmesh_zkri-foto_szines_1500x1500.jpgMár megjelent a Stone Sour, Alice in Chains és Black Stone Cherry rajongók számára igazán személyre szabott muzsikát szolgáltató Slowmesh második nagylemeze. Az “Isolate” már országszerte kapható a HammerWorld magazin decemberi-januári dupla számának mellékleteként eszméletlenül kedvező, mindössze 990 forintos áron, megrendelhető exkluzív digipack csomagolásban közvetlenül a zenekartól, és végighallgatható online streaming felületeken is. 

Slowmesh: Isolate hallgatás online felületeken:
https://songwhip.com/slowmesh/isolate 

Exkluzív digipack CD rendelés:
https://www.facebook.com/slowmesh/shop/?view_public_for=1332298430147607&ref_code=mini_shop_page_header_cta&ref_surface=page

HammerWorld No. 330. (2020. december - 2021. január) rendelés Slowmesh CD-vel:
http://www.metalshop.hu/product_info.php?products_id=22646 

Az “Isolate” az előző album által lefektetett zenei alapokon halad tovább. A fő csapásvonal továbbra is a stoner-rock alapú dögös rock and roll muzsika. A zenei palettát ezúttal azonban olyan dalok is színesítik, amelyek a dark-country, a punk rock, a grunge világát idézik és helyenként sötétebb hangulat is felfedezhető az albumon. Elsőként a klipes címadó dalt mutatták be november végén. 

A lemezen több vendégművész is közreműködik. Farkas Sarolta (Buttercup) a “Ladyguest” című dalban énekel, Kálló Péter (ex-Slowmesh, jelenleg Ákos, Rúzsa Magdi) a “Liquid Love”-ban gitározik, valamint több dalban is szerepel Tari Szabolcs (Miserium), aki az egész album zenei produceri munkálatait is ellátta. Ő billentyűzik az “Out Of Reach”-ben, de neki köszönhető a “Sunflower” végén a lemezt lezáró, remekbe szabott klasszikus gitár outro is.

“2020 alaposan megleckéztetett minket. Szinte az összes fellépésünk elmaradt - köztük egy orosz és egy japán fesztivál - de mivel a lemezanyag már az év elején összeállt, és amúgy is tervben volt a stúdiózás, minden felszabaduló időnket és energiánkat a felvételekbe fektettük. Az első lemez ösztönösségéhez képest ezúttal egy kifejezetten érett, érlelt anyag állt össze.” - tette hozzá Süle Tamás gitáros-dalszerző.

slowmesh_isolate_front_1500x1500_rgb.jpg

SLOWMESH – ISOLATE

2020.12.15. - Nail Records ‎(HMR Music Kft.)

  1. Add To Cart (0:57)
  2. Sold Out (2:33)
  3. Isolate (3:42)
  4. Little Rock Nine (3:25)
  5. Ladyguest (3:54)
  6. Out Of Reach (2:56)
  7. Liquid Love (2020 edition) (3:32)
  8. Just A Guy (3:47)
  9. Up To You (2:52)
  10. Together Alone (3:46)
  11. Sunflower (6:16)

 

Slowmesh online:

https://www.slowmesh.com 

https://www.facebook.com/slowmesh 

https://www.youtube.com/slowmesh 

https://www.instagram.com/slowmesh 

https://www.twitter.com/slowmesh 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3916350156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum