RockStation

Szóló- és Guns N' Roses-dalokkal jelentkezne jövőre Slash

2020. december 25. - theshattered

0slash_arena2015_63.jpgSlash sem ül a babérjain a rászakadt szabadidő alatt, aktívan dolgozik a következő szólóanyagán. A bongyor gitáros egy nemrég adott interjúban azt is elárulta, hogy Duff McKagan és ő nagyban dolgoznak a Guns N' Roses új dalain is, a reményei szerint mind a két zenekarával sikerült valamit kiadni a jövő év folyamán.

"Volt egy összeszokós előkészületi hetünk, van húsz (szólólemezes) dal, amivel neki tudunk állni a jövő évnek. Rengeteg időt töltöttem a dalírással és a demózással. Előtte Duffal jammeltünk kicsit, dolgoztunk a Guns lemezen, van pár kezdeti felvételünk és hozzá pár jam, van mivel foglalkozni. Nem nagyon tudok leállni és csak mereszteni a hátsómat.

Szeretném, ha kijönne valami új dolog a jövő évben, remélhetőleg mind a két csapattól. Nehéz megmondani előre, de szeretném hinni, hogy jövőre már hallhattok valamit tőlünk."

Az eredeti, angol nyelvű interjú ITT érhető el.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3816357078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum