RockStation

Megvolt már az Avement új dala?

2021. január 05. - rockstation

avement_1.jpgBemutatta a legújabb dalát és videóját az alternatív metalos Avement. Aki esetleg ne ismerné a már több, mint öt éve zakatoló csapatot, de bírja az elszállós gitárokat és a jó értelemben vett kemény riffeket gyors egymásutánban (vagy akár egyszerre), már cuppanhat is a play gombra!

A világ végén… című szám első szám egyes személyben szól egy olyan személyről, aki a függőségébe beleragadva elveszített mindent maga körül. A szám közepére elrejtettünk diszkrét módon egy egészen súlyos témát, ahol a szöveg egy metafora, amelynek a közepén a modern technológia áll, és a hangsúly főképp a negatívumain van, tehát inkább azon, hogy mibe is kerül nekünk ez a sok jó, amit ad. A szám vége felé pedig az egyedül maradt főhősünk vallomása hallható, aki felismerve a történteket segítségért kiáltana, de már nincs kihez. Az eddigi leghosszabb és talán legtartalmasabb számunk, majdnem annyit foglalkoztunk vele stúdióügyileg, mint az előző komplett 8-számos anyagunkkal, úgyhogy reméljük akkora hatással lesz minden hallgatóra, mint amekkorával ránk van.

A zenekar elérhetőségei:

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6716372370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum