RockStation

Hamarosan megjelenik a Monastery visszatérő EP-je!

2021. január 18. - theshattered

borito.jpgBefejezte a visszatérő anyagának, a Chimera EP-nek a munkálatait a Monastery. A zalaegerszegi death metal csapat három dalt vett fel Smicivel, ezek közül egy az 1992-es albumuk, a Far From Christ címadója. Az anyag már előrendelhető, a megjelenés a hónap végére várható.

foto01.jpg

"Elkészültek a felvételek a soproni MD stúdióban, a Chimera minialbum január végén hozzáférhető lesz CD formájában, és a most fejlesztés alatt álló weboldalunkról letölthető is lesz. A CD postaköltség ellenében megrendelhető a csapat facebook oldaláról /monastery metal/.
Az EP 3 számot tartalmaz, többek között a 92 - ben megjelent Far from Christ album címadó számának újra feljátszott verzióját.
Az új klip is rögzítésre került, ennek utómunkálatai még folynak, de február első napjaiban már látható lesz a zenekar youtube csatornáján /monastery metal official/."

moby_dick_plakat18_00.png

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8116393258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum