RockStation

A tavasz folyamán várható a kettes Times Of Grace

2021. január 19. - theshattered

timesofgrace.jpgEP-nek készült, lemez lesz a Times Of Grace következő kiadványa. A Killswitch Engage két tagja, Jesse Leach és Adam D. által alkotott formáció Leach KSE-s visszatérése miatt lett jegelve, viszont jön a visszatérés, amit ráadásul másabbnak, változatosabbnak ígérnek, mint az elődje volt.

Jesse Leach a Revolvernek a következőt nyilatkozta: "Határozottan más lesz, mint az előző album. Úgy döntöttünk, hogy elkanyarodunk a Killswitch hangzástól. Véleményem szerint az előző anyagon sok volt a Killswitch, így most tudatosan mozdultunk el ettől, hogy művészileg szabadabb dalokat írjunk, egy kicsit rock-központúbbakat, kevés post-metallal, legalábbis szerintem. Effekt vezérelt gitárokkal teli, terjedelmes, atmoszferikus hangzású cucc lesz, egyben akusztikusabb hangzású, bluesosabb, rockosabb is. Kevesebb az úgymond metalcore, inkább őszinte heavy metal, kísérleti rock and roll album lesz."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1116395344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum