RockStation

THE STRANGLERS (UK) Live in Budapest!

2021. február 09. - rockstation

thstranglers2021.jpgElső klubkoncertjét adja Magyarországon (a) The Stranglers: a brit punk konvencionálisnak nem mondható képviselői 2021. november 12-én lépnek fel az A38 Hajón. Az 1974-ben alakult new wave zenekar tizenhat albumot adott ki pályafutása során, debütalbumuk bekerült az 1001 lemez, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz c. könyvbe. A kultzenekar státuszt a heroinról szóló, éppen idén negyvenéves Golden Brown c. dalukkal érték el, amely a Blöff felejthetetlen bunyós jelenetéből vált világhíressé.

Pályafutásuk  során turnéztak már fagylaltárus kisbuszban és többször kerültek összetűzésbe a rendőrséggel, valamint újságírókkal. Legutóbb 1995-ben jártak Budapesten, a Sziget Fesztivál (akkor még Diáksziget) fellépőiként láthatta őket a magyar közönség.

thestranglerstour.png

Budapestre utolsó nagyobb turnéjuk keretében érkeznek, jegyek január 27-től kaphatók!

2021.11.12. péntek Budapest, A38 20:00

THE STRANGLERS (UK)

Elővételben november 11. éjfélig: 5900 Ft
A koncert napján a helyszínen: 6900 Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4616420184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum