RockStation

Electro Boogie lesz — Csatlakozz a Robotok online lemezbemutatójához!

2021. február 16. - ronnietoad

open_music_channel_key_visuals_mad_robots_cover_1200_x_628.pngA hazai porond egyik igényes, üde színfoltja a Mad Robots. Negyedik stúdióalbumuk, a Pareidolia még 2020-ban jelent meg, tovább árnyalva az amúgy is sokrétű zenéjüket. 

A formáció eképpen vélekedik:
“Azt szerettük volna ha úgy lesz sallangmentes ez a lemez, hogy közben nem veszítjük el az identitásunkat. A Pareidolia egy nyitott, őszinte lemez amin rengeteget dolgoztunk! Bár a zenekarnak van még hova fejlődnie, ez az eddigi legérettebb anyagunk és büszkek vagyunk rá.”

Most Te is megtapasztalhatod a sallangmentes csapást, ugyanis február 25-én részt vehetsz Velük egy online lemezbemutató koncerten. Az esemény részleteit itt találod. A buli egyik különlegessége, hogy aki regisztrál, az chaten keresztül beszélgethet a srácokkal, illetve jófejeknek van lehetőség támogatni is Őket. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6616428856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum