RockStation

Már kész az új Papa Roach-lemez háromnegyede

2021. február 18. - theshattered

papa_roach_2018.jpgJavában zajlanak a Papa Roach új albumának munkálatai, sőt, Jacoby Shaddix elmondása szerint már a háromnegyede fel van rántva. Az ígéretek szerint energiától feszülő anyag jövőre fog megjelenni, de addig is lesz mit hallgatni, van cucc bőven a fiók mélyén.

Jacoby Shaddix: "Adagonként pakoljuk össze. Most karanténban vagyunk, de aztán összeülünk valahová, mert én nem fogok L.A.-be menni mostanában. Nem akarok részese lenni annak, ami ott megy.

A lemez kicsit több, mint háromnegyede már fel van véve, úgy tervezzük, hogy az év későbbi részében már kiadunk róla valamit. Van egy csomó remixem és vendégszereplésem, amit a járvány alatt raktunk össze, ezek is érkeznek majd. Egész évben jönnek majd az új cuccok, aminek a csúcspontja 2022-ben lesz, az új lemez kiadásával. Én mondom ember, ezekkel a kib*szott dalokkal nagyon magunkra leltünk. Iszonyat mértékű energia van benne. Tegnap vettük fel a Fever 333-s barátunkkal, Jason Aalonnel a közös sávokat. Majd' szétrobban az energiától a dal! Olyan izmos punk rockra kell számítani, mint a Beastie Boysnál."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9116431088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum