RockStation

Geezer Butler: "A Deadland Ritual egy halott dolog"

2021. március 12. - theshattered

deadlandritual.jpgAkárhogy hangzott egy remek projektnek és adott ki két dalt még korábban, a koronavírus járványnak köszönhetően a földbe állt Geezer Butler, Matt Sorum, Steve Stevens és Franky Perez közös csapata, a Deadland Ritual. A szomorú hírt Geezer közölte a rajongókkal, de csüggedni nem hagy senkit az öreg: születnek a dalötletek, csak még nem tudja, mikor, hogyan lesznek azok elérhetők.

Geezer Butler: "A Deadland Ritual egy halott dolog. A vírus verte be az utolsó szöget a koporsójába. Van tizenkét, vagy tizenhárom kész dalunk. Úgy volt, hogy tavaly márciusban stúdióba megyünk, aztán mindent bezártak. Matt kilépett a csapatból. Aztán Steve-nek lett azt hiszem, valami tüdöbetegsége, így ő a házat sem hagyhatta el a vírus miatt. Már nem tudtuk újra gatyába rázni a dolgot. Ki tudja, mi lesz. Talán jövőre majd megint nekifutunk. Nem tudom."

"Folyamatosan zenélek. Riffeket, ilyesmiket írok. Ez az életem része. De semmi komoly nincs tervbe véve. Rengeteg ötletem és témám van már megírva, csak meg kellene találni a megfelelő alkalmat, hogy leüljek és átválogassam őket."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3116458084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum