RockStation

Megjelent a Felleng nagylemeze, új klipet készített a csapat

2021. március 15. - theshattered

_mg_8343.jpgSzombaton debütált a Felleng nagylemeze, a Viszi a szél. A csapat a megjelenést, ahogy szokás, egy videóval ünnepelte meg, melyet a Múltunk volt a nyár című számra forgattak le. Ezt, a dalról pár gondolatot, valamint a nagylemezt az alábbiakban találjátok meg. Indulhat a buli?

A Múltunk volt a nyár a felejtés és az elengedés érzéseiből született. Mindenkinek, ahogy nekünk is sok olyan barátunk volt, aki egy időszakban fontos és elengedhetetlen volt számunkra, de egy idő után viszont eltávolodtunk, elsodort az élet egymástól. Elmúlnak ezek a pillanatok, de emlékeinkben megmaradnak. Ezt a keserédes érzést dolgozza fel a dal.

A világvége előtti utolsó házibuli végén, amikor átgondolod a szép emlékeket és rádöbbensz, hogy mennyi ember volt az életedben.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2216461120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum