RockStation

Itt a Felleng új dala, az Elefánt

2024. június 28. - rockstation

felleng_elefant1.jpgMegvan az az érzés, amikor ülsz egy társaságban… mondjuk egy munkahelyi ebédlőben, és egyszerűen nem tudsz mit hozzászólni azokhoz a témákhoz, amikről épp társalognak? Az ember azt gondolná, hogy gyerekként van csak ilyen a felnőttek között, de rá kellett jöjjünk, hogy bizony, sose növünk fel. Persze nem vagyunk mi antiszociálisak, egyszerűen adott témák nem érdekelnek minket, ez pedig teljesen természetes, de azért amikor ilyen szituáció van, mindig elgondolkodunk, hogy mit is keresünk mi itt? Miért ülünk ott velük? Miért kell nekem ezt hallgatni? Egyszerű a válasz, mert nem megyünk odébb. Egy ilyen helyzetben pötyögtem be annyit csak a telefonomba, hogy “A porcelánboltban nincsen elefántjáték”, mert a porcelánboltban nem az elefánt a fura, hanem hogy miért van ott a játéka, ami miatt odament?

A dal és most a klip is a Grenma Stúdióban készült. Mindig is akartunk egy stúdiós klipet, viszont nem azt a komolykodós fekete-fehér nagyon művészi vonalat, hanem valami Fellengesebbet. Így mindannyiunk kamerázott, Szücsi vágott és ötletelt, Bálint utómunkázott rajta picit, és hát… nekünk mindenképp egy maradandó élmény, fogadjátok szeretettel. 

Június 28-án Balatonalmádiban lehet velünk találkozni, a Bondoró Fesztiválon játszunk, Június 29-én pedig a Fish! és a Mirror társaságában szántjuk fel Balatonakarattyán a Peter's Terasz színpadát.

A Fellengről röviden tömören: védett eredetű, minőségi, friss, lendületes pop-rock zenekar, 75% Dávid, 25% Bálint színpadraállási rátával. A 2020-ban alakult együttessel már túl vagyunk egy nagylemezen és egy EP-n, illetve legújabb anyagunkról folyamatosan mutatjuk be újabbnál újabb szerzeményeinket. Magyar nyelvű dalainkkal célunk, hogy ne csak problémákat vessünk fel, hanem azokra megoldást találjunk, vagy elinduljunk a megfejtés felé. Korábban találkozni lehetett velünk a budapesti BelFeszten, a Barba Negrában, a Fish!, a Fatal Error, esetleg a Mehringer előzenekaraként is országszerte, illetve legutóbb a brit LEAP zenekar előtt, az A38-on.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3718436771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum