RockStation

Gyerekműsorhoz készített aláfestőzenét Devin Townsend

2021. március 23. - theshattered

devin-16.jpgAz állandó karanténos jelenlét, egy új lemez, egy Netflixre készülő projekt és egy koncertalbum mellett Devin Townsendnek még egy filmzenés felkérésre is jutott ideje. A Colours című tizennégy részes gyerekműsor a színes dolgokról fog szólni, ez pedig még Townsend elmondása szerint is nagy munka volt. Viszont ahogy mondta, sokat tanult belőle ő maga is. A végeredmény majd a BBC műsorán lesz elérhető.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7616474216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2021.03.23. 06:28:36

Ezért most ki fogják nyalni a Devin Townsend picsáját. Jó húzás, hátha Zs kategóriás zenészből előkerül z-be, dehát szerintem ez nem fog menni. Ha a 90-es években lennénk, akkor a meztelen felsőtestes homokzenekarokban énekelne mert az a divat és szerelmes dalokat nyomna. De manapság divat a nőket leszarni, ezért most almazenekarosat játszik. Megveregetem a Devin Townsend vállát és gratulálok hogy jó hülye és egy férfiatlan majmot csinál magából.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum