RockStation

Fallin’ – Vadiúj image klippel támad a Whiskey Roll!

2021. március 25. - rockstation

whiskey_roll.jpgA nemrégiben felfrissült felállású fővárosi banda elkészítette első videoklipjét Lukács Gabi énekesnővel és a frissen csatlakozott Vér Tamás dobossal!

A dalról és a klipről a zenekarvezető Laller így nyilatkozott:
Elkészítettük a Falling című számunkhoz az első videoklipünket, ami igazából egy image videó. Semmi extra, csak szerettük volna bemutatni a bandát és több emberhez eljutni! Használtunk néhány speciális elemet a forgatás során, amit láttunk más, nagyobb zenekarnál és nekünk is megtetszett: neonfények, füstgép és stroboszkóp.
A dal ami a klip alatt szól a Fallin’, amit már az RnR Box új albumunkon is lehetett hallani, ám most Gabi énekével szólal meg.
Maga a dal arról szól, hogy nem tudhatjuk, mi lesz holnap és nem tudhatjuk mikor ér véget az élet vagy hogyan, ezért a jelenben kell élnünk és kimaxolni amit csak lehet!

Whiskey Roll a Facebookon:
https://www.facebook.com/WhiskeyRoll

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9816476366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum