RockStation

Csekkoljad az új Devoid dalt, de iziben!

2021. március 26. - KoaX

devoid_1.jpg

A győri brigád nem rest és egy eléggé pofás kis animációs videóval lepett meg minket. A Devoid szerelmeseinek ez igazi csemege lesz, de ugyanúgy csiklandozni fogja az ínyedet neked is, ha bírod a hörgős, kemény belezést. Hajtás után ott a videó, illetve a zenekar frontembere, Waldmann úr is szólt pár kedves szót..

"Nagyon sok ismerősöm beragad a saját vélemény buborékjába a közösségi média algoritmusai következtében. Olyan emberek fanatizálódnak, akik egykoron még képesek voltak objektíven vitázni, józanul érvelni, a közösségi média sajnos ezt a fajta aspektust teljesen megszüntette és én ezt személyesen tragédiaként élem meg. Úgy gondoljuk, hogy a világot csak a kritikus gondolkodás és az egészséges önreflexió viheti előre. A szám a tavalyi amerikai elnök választáskor íródott és azt a szorongó érzést próbálja megragadni, amikor elképedve látod, hogy milyen lehetőségeid vannak, de leges-legbelül tudod, hogy nincs jó választás. Lehet ignorálni más emberek véleményét a végtelenségig, de tavaly Amerikába kétszer is bekopogott a valóság és mindegyik oldal elképedve nézte, hogy bizony a társadalmi feszültségek már olyan mértékűek, hogy több tízmillió embert érint kontra-pro. Meglátásom szerint a teljes ignorálás és a normális párbeszéd hiánya idézte elő ezt a szomorú helyzetet. A klip lényegében erről szól és  Devoid-osan és naturalista módon fejezi ki a történéseket, nem nehéz felismerni a használt szimbólumokat…"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3816479674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum