RockStation

Kamu koncertek szaga száll a levegőben

2021. május 23. - KoaX

0anselmo2019_43_eredmeny.jpg

Mindenki örül, hogy lassan elmúlnak a korlátozások, jönnek megint a koncertek, lehet találkozni a haverokkal, moziba menni, fellélegezni egy kicsit, DE! Ezzel egy időben megjelentek az úgy nevezett "Fake" oldalak/események is, és ezekre szeretnénk a következőkben felhívni a figyelmeteket.

Az egyik nap ütötte meg a szememet, hogy a Deftones idén tolja le a Budapest Parkos buliját, amit nem igazán értettem, hiszen a pandémia miatt totál leállt mindenki. Nem tudni, hogy lehet utazni, hol milyen követelmények vannak, hogy beléphess az országba. Körülbelül három kattintás után kiderült, hogy az egész csak átverés. Nem foglalkoztunk vele tovább. Viszont most felütötte a fejét a Phil Anselmo koncert is. Így gondoltuk, hogy felhívjuk a figyelmeteket rá, hogy mindig gondosan nézzétek meg honnan vásároltok jegyet, hol jelöltök be eseményt, milyen oldalt like-oltok/követtek be. Könnyen adathalászat áldozataivá válhattok, vagy, ami még rosszabb vehettek jegyet egy-egy ilyen eseménynél, ezáltal hozzá férhetnek a bankszámla adataitokhoz és a többi.

FIGYELJETEK MINDIG ODA ÉS CSAK MEGBÍZHATÓ FORRÁSTÓL VÁSÁROLJATOK JEGYET!

Hamarosan újra találkozunk, mi ott leszünk az első sorokban az tuti! Köszi, hogy figyeltek ezekre, és köszönjük, hogy továbbra is támogattok minket a figyelmetekkel!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1816568326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum