RockStation

Masszív koncertre készül az AWS

2021. május 24. - theshattered

aws_2017.jpgKözel harminc dal, több mint húsz vendégzenész. Ez várható az AWS koncertjén, amin a idén elhunyt énekesük, Siklósi Örs előtt állítanak emléket. A pontos dátum (szeptember eleje van tervben) és a vendégsereg egyelőre még nem ismert, de érdemes előre felkötni az alsót!

"Két éve ezen a napon, életünk egyik legmeghatározóbb koncertjét adtuk a Budapest Parkban. Rengeteg emlék köt minket ehhez a színpadhoz, mindig nagyon sokat készültünk, izgultunk, terveztünk, de erre a koncertre különösen sokat...
Nagyon furcsa így két év távlatából ezeket a videókat nézni, látni magunkat és Titeket egy helyen, ráeszmélni, hogy mennyire hiányoztok!
Szeptember elején szeretnénk méltó módon megemlékezni Örsről a Budapest Parkban, egy olyan koncert keretein belül, amiért igazán büszke lenne ránk!
Ennek előkészületeit elkezdtük, és már több, mint 20 zenész barátunk mondott igent a felkérésünkre, hogy közösen tisztelegjünk Örs emléke előtt egy majdnem 30 dalos koncerten. Ezúton is köszönjük nekik, nagyon sokat jelent a támogatásuk!
Terveink szerint még a koncert előtt napvilágot lát egy klip, ami egyike lesz annak a három dalnak, amit már az új lemezre szántunk.
A másik kettő videó szintén még idén el fog készülni, ezeknek is elkezdtük a tervezését.
Végül, de nem utolsó sorban, szeretnénk megköszönni, hogy továbbra is mellettünk álltok ezekben a nehéz időkben, valamint a sok bátorító és támogató üzenetet! "

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8316570230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum