RockStation

Szeptemberben új EP-vel jelentkezik az Orbit Culture

2021. június 13. - moravsky_vrabec

orbitculture2020.jpg

A thrash-death metalt játszó svéd Orbit Culture a tavalyi év egyik legjobban sikerült lemezét készítette el, a Nija a mi év végi listánkra is felkerült. Ha már turnézni nem tudtak vele, Niklas Karlsson zenekarvezető és szaktársai nekiláttak a folytatásnak.

Egy szűkszavú videós bejelentkezésből annyi derült ki, hogy szeptemberben egy 5-tételes EP jelenik majd meg, a címe pedig Shaman lesz. Borító, dallista még nincs, azt sem tudni, hogy az 5 trekk mind új-e, de ez nem zavarta a keménymagot, akik látatlanban elkapkodták a 200 darabosra limitált spéci bakelit-verziót. 

Ha többet megtudunk, természetesen beszámolunk róla, addig is itt a Nija lemez kvázi-címadója, egy "élőben a stúdióból" felvételen. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3116591946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum