RockStation

Önéletrajzi könyvre készül Tarja Turunen

2021. június 21. - theshattered

0tarja2017_10_eredmeny.jpgVárhatóan jövőre fog megjelenni Tarja Turunen könyve, a Singing In My Blood. A könyv anyagát a karantén alatt szedte össze a Nightwishben ismertté vált, de azóta a szólókarrierje révén külön is tiszteletet kiharcolt énekesnő. A kötet értelemszerűen Tarja életét, zenei karrierjét fogja feldolgozni, rengeteg személyes pillanattal vegyítve. A kiadó az utóbbi években több zenei könyvet, így az Opeth, Devin Townsend, Dream Theater, Sepultura, Porcupine Tree, Epica és még sok egyéb kiadványt gondozó Rocket 88 lesz.

A képekkel gazdagon illusztrált, több mint kétszáz oldalas olvasmány részletei IDE KATTINTVA találhatók, maga az olvasmány egyelőre előjegyzési fázisban van - az előrendelés valamikor az év későbbi részére várható. Magyar nyelvű kiadás, ahogy a kiadó többi könyvénél sem, nincs tervben.

tarjabooks.png

Tarja Turunen: "Az éneklés a véremben van. Egészen kislány korom óta élvezem a fellépéseket... Mivel 2020-ban nem volt lehetőségem színpadra állni, rengeteg időt töltöttem a fényképalbumok lapozgatásával, újraéltem a gyerekkorom boldog pillanatait, ahogy felnőttem, a zeneírást, a találkozást a rajongóimmal, az utazásokat szerte a világon, lemezek készítését, fellépéseket, vidám perceket. Ezekkel az emlékekkel lesz tele a könyv.

A Singing In My Bloodban elmesélem a zeneírói történetemet, valamint rengeteg személyes fotót is megosztok veletek. Ez egy nagy, kétszáz oldalnál is hosszabb, keménykötésű, képekkel teli könyv lesz, ami két, deluxe verzióban lesz elérhető."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3616599268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum