RockStation

Alternatív útvonal - Itt a Pair o' Dice új videója

2021. július 29. - rockstation

podalter.jpgMegjelent a Pair o' Dice "Tükör" című lemezének legújabb száma, Alternatív útvonal címmel. A szám mondanivalóját az animált videóklip színei és képei is erősítik.

A zenekar saját szavaival a számról:

"Már az előző klipmegjelenésünk (Éjjeli járat) alkalmával is sejteni lehetett, hogy a zenekarban stílusbeli változások történtek. Úgy érezzük, hogy e tekintetben mostanra éri el végleges formáját a zenekar, hiszen mindannyiunk ízlése ebbe az irányba formálódott az évek alatt, és így változott a zenekar játéka is. Lassan aktuális lesz a kérdés: "Ti ilyen hörgős metált játszotok?

Az egész lemezzel, aminek ez a dal is előfutára, szeretnénk a mai emberek életét leginkább befolyásoló témákkal foglalkozni, véleményünket kifejteni.

Most megjelenő dalunk már a címével elárulja, hogy mi vele a célunk. Egy alternatív útvonal lehetőségét felvázolni, hogy az életben semmi sem olyan fontos, mint, hogy igazán megéljük anélkül, hogy olyan dolgoknak szentelnénk, amit legbelül nem érzünk magunkénak, hiszen mikor erre az útra tereltek bennünket, még választásunk sem volt."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9816640988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum