RockStation

Lesz még egy Dusty Hillel felvett ZZ Top album

2021. augusztus 06. - theshattered

zz_top.jpg

A leállás alatt a ZZ Top sem tétlenkedett, stúdióztak az öregek rendesen. Ennek köszönhetően a múlt héten elhunyt Dusty Hilltől is maradtak fenn basszus- és énektémák, amiknek köszönhetően még egy "kör" erejéig biztosan hallani lehet majd az öreg hangját és játékát. Erről a régi harcostárs, Billy Gibbons beszélt egy, a napokban adott interjúban.

Billy Gibbons: "Kell majd neki némi utómunka. A szerencse a dologban az, hogy adtam pár dalszöveget Dustynak és mondtam, hogy nézze meg, mit tud kihozni belőle. Megkérdezte, hogy fel is énekelheti? Mondtam neki, Dusty. Akár a naptárat is felénekelhetnéd, az emberek azt is imádnák!

Ez nem is olyan rossz ötlet, mondta. Ha valamikor újra munkába állunk, hozzáadjuk a naptárat a bulihoz? Tudom a szöveget! Mondtam neki, hogy akkor hajrá, énekelj. Komolyra fordítva igen, van pár használható témánk, amiben Dusty énekel."

A teljes, angol nyelvű interjú IDE KATTINTVA érhető el.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1316650584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum