RockStation

Megjelent Anette Olzon legújabb szólólemeze, a Strong

A volt Nightwish-énekesnő bekeményített

2021. szeptember 14. - moravsky_vrabec

 anetteolzonstrong.jpg

Lassan már egy évtized is eltelt azóta, hogy Anette Olzon kikerült a Nightwish-ből. Azóta legtöbbször a The Dark Element zenekar kapcsán hallhattunk róla, de készített szólólemezt, és számtalan helyre hívták vendég-énekesnőnek. Most pedig itt a Strong, ami ismét a saját neve alatt jelent meg. 

A 11 dalt Anette és Magnus Karlsson dalszerző-gitáros-producer közösen jegyzik, Magnus a hangszeres részek feljátszásában és a stúdiómunkálatokban is részt vett. Kellemes hangszíne miatt Anette könnyen beazonosítható, ugyanakkor az első szólólemez pop-rock világa után meglepetés a keményebb hangvétel. A Stratovarius, valamint a megalománia előtti Nightwish viszonylag pontos referenciák, de néhány dalban hörgős éneket is hallunk. Ezt persze nem Anette szolgáltatja, hanem férjura, Johan Husgavfel, aki a Pain zenekarban játszott korábban. 

A Frontiers kiadó gondozásában megjelent lemez már hallgatható a megfelelő platformokon. Élő fellépésekről egyelőre nincs hír, amit nemcsak a még mindig bizonytalan járványhelyzet indokol, hanem az is, hogy Anette civilben kórházi nővérként dolgozik teljes állásban. Lejjebb görgetve audiovizuális kóstolófalatokat rejtettünk el a Strong lemezből, de a dallistát sem rejtegetjük tovább. Csak szólunk, a lemezt nyitó dal nem NSYNC feldolgozás.  

1. Bye Bye Bye
2. Sick Of You
3. I Need To Stay
4. Strong
5. Parasite
6. Sad Lullaby
7. Fantastic Fanatic
8. Who Can Save Them
9. Catcher Of My Dreams
10. Hear Them Roar
11. Roll The Dice

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr116686834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum