RockStation

Új Nest of Plagues dal és klip: Struggle

2021. október 05. - rockstation

dsc_5164-2.jpgÚjabb klipes dallal jelentkezett a budapesti deathcore/metalcore Nest of Plagues. A csapat a LOWLAND és a Fekete Zaj Fesztiválon forgatott videóval a magyar underground színtér előtt tiszteleg. A Struggle a korábban kiadott kislemezekhez hasonlóan (Memento For Her Deeds, Choke, Megalomania, Inferno) a zenekar hamarosan megjelenő második nagylemezén kap majd helyet.

A Nest of Plagues 2014-ben alakult Budapesten. A zenekar a kezdeti elképzelések alapján a súlyosabb deathcore stílust keveri metalcore és groove metal elemekkel, melyet különböző technikájú hörgéssel és rekedt, dallamos énekkel egészítenek ki. Az idő előrehaladtával zenéjükben egyre több teret kaptak a modern keyboard és sampler hangzások. A szövegek olyan emberi érzésekből merítenek, melyek uralják az ember minden cselekedetét és gondolatát.

Tagok

Ivanics Dániel (ének, basszusgitár)

Breier Máté (gitár)

Kövecses Evelin (gitár)

Fűr Balázs (dob)

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8716708704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum