RockStation

Közel negyedszázad szünet után jön a Darkwoods My Betrothed új lemeze

2021. október 07. - theshattered

dwmb2021.jpgHuszonhárom év testvérek között is igen húzós idő, mégis ennyit kellett várni a Darkwoods My Betrothed legutóbbi lemezének megjelenése és a hamarosan érkező Angel Of Carnage Unleashed között. A korongról már a második előzetest adta ki a többek között két Nightwish tagot, Tuomas Holopainent és session dobosként Kai Hahtot a soraiban tudó finn csapat, ez a Murktide and Midnight Sun.

"Kiemelten fontos volt számunkra, hogy úgy válasszuk meg az új album előzeteseit, hogy azok megmutassák a hangzásunk változatosságát. Először egy robbanékony black metal őrülettel jelentkeztünk meggyötört énekkel, aztán most egy epikus himnuszt adtunk ki tiszta hanggal - és ez a két dal mégis egy zenekartól valónak hangzik. Az epikus dalok és a tiszta ének mindig is a jellegzetes hangzásunk része voltak, a Murktide and Midnight Sun határozottan az egyik legjobb és legfogósabb epikus himnusz, amit valaha felvettünk."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2516710178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum