RockStation

Stúdióba vonult a Dozer

2021. október 28. - theshattered

dozerband.jpgMegkezdte a 2008-as nagylemeze utódjának a felvételeit az európai desert rock egyik helytartója, a Dozer. A Blues Funeral Recordings kötelékében megjelenő anyagról egyelőre nem sokat tudni azon kívül hogy jövőre jelenik meg. Viszont az ígéretek szerint annál nagyobbat fog szólni!

Fredrik Nordin: "Elmaradt koncertek. Izoláció. Sok telihold eltelt már, mióta legutóbb együtt írtunk zenét. Arra az elhatározásra jutottunk, hogy valami pozitívat kellene kihozni ebből az egészből így... Elkezdtünk alkotni. Aztán beindult a lavina. Felraktam Instagramra egy posztot, ami felkeltette egy régi barátunk, Jadd érdeklődését. Megkérdezte, hogy most mi lemezt írunk? Igen, válaszoltuk. PostWax és lemezszerződés? Hogy a viharba ne, válaszoltuk. Aztán beindultak az események. 2022 egy igen komoly év lesz. Hogy fog szólni? Senki sem tudja. Amit elmondhatunk, hogy olyasvalami lesz, amire érdemes lesz odafigyelni, mert igen komoly trip lesz."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6916737342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum