RockStation

2022-ben is elmarad a XXX. Rockmaraton

2021. november 05. - theshattered
rm22cancelled.jpgJövőre sem lesz Rockmaraton. A szomorú hírről a szervezők számoltak be, az indok a jól ismert sajnálatos járványhelyzet, illetve az az okozta újbóli bizonytalanság. Persze mint az idei Metal Factory esetében, jövőre is lesz egy egyfajta pótrendezvény, viszont jóval kisebb kaliberrel.

"Lassan két éve húzódik ez a járványhelyzet, ami alapjaiban forgatta fel az életünket. A 2019-es teltházat követően még eufórikus örömben terveztük a több évtizedes munkánkat megkoronázó 30. jubileumot - mindhiába. A bizonytalanság, a szakmaiatlan kormányzati döntések és észszerűtlen szabályozások egész sora tette tönkre két nyarunkat is. Most az őszi falevelekkel együtt megjött a negyedik hullám, az esetszámok és a halálozások már meghaladják a tavalyit, és újra egyre többen beszélnek korlátozásokról. Nincs ma olyan ember, aki meg tudná tippelni, mi lesz jövő nyáron. Lesznek koncertek? Lesz védettségi igazolás? Lesznek nemzetközi turnék?
Harmincadik jubileumot csak úgy van értelme ünnepelni, ha az megkoronázza és nem megszégyeníti az elmúlt harminc évet. Be kellett látnunk, hogy ennek a koronázásnak a körülményei nem lesznek adottak 2022-ben sem - mi pedig nem akarunk lejáratni egy harminc éves kultuszt, amiért ennyit dolgoztunk, és amihez ennyi ember kötődik érzelmileg. Ezért fájó szívvel, de meghoztuk a nehéz döntést: 2022-ben sem szervezzük meg a 30. születésnapi Rockmaraton Fesztivált
(Az igazán fanatikus rajongóinknak jövőre is tervezünk egy pótrendezvényt, azonban azt még az ideinél is sokkal kisebbnek szánjuk, amolyan megemlékezésnek, szűk családi körben. A részletekről a szokásos csatornáinkon értesülhettek majd.)"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr416746734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum