RockStation

Januártól stúdiózik a Queensryche

2021. november 30. - theshattered

queensryche-2015.jpgA jövő év elején megkezdi a 2019-es The Verdict utódjának felvételeit a Queensryche. A nagyrészt próbák alatt összeállt anyagról a zenekar énekese, Todd La Torre beszélt a The Metal Voice-nak. A megjelenés jövőre, ha minden jól megy, az év második felében várható.

Todd La Torre: "Hangzásban nem olyan, mint a The Verdict. Ez egyfajta új megközelítésben készült. Kicsit jobban ráfókuszáltunk a dallamos témákra, de nem igazán mentünk bele, hogy akkor most nekünk régisulisan, vagy új módon, vagy hogy kellene szólnunk.

Tudod, amit most csináltunk, az az, hogy... Máskor úgy volt, hogy mindenki bedobta a saját dalötleteit, aztán azokat kidolgoztuk magunknak. Most úgy volt, hogy... Eddie kivételével, mert neki volt egy pár király dala, amit akkor mutatott meg, amikor már majdnem készen voltak. Meg Michael is írt pár érdekes akkordot - ugyanabban a hangnemben, meg minden. Ott voltunk egy szobában a producerünkkel Floridában, lényegében az alapoktól kezdtük. "Van valami témád, Michael?". Aztán bedobott egy riffet. Casey, vagy éppen én meg ültünk a doboknál. Mindannyian ott voltunk a szobában és próbáltunk, mint a régi szép időkben. Ez az egész lemez így készült - nagyjából az összes, egy-két dalt kivéve. De még az a pár is változott valamennyire.

Kiírtam egy CD-t a demókkal és azt hallgattam, amikor autóval mentem. És elég jó lett. Remélem, hogy az emberek is szeretni fogják. Szerintem nagyon jó dalok."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1216768706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum