RockStation

Friss dalokon dolgozik a Testament

2021. december 03. - theshattered

testament-2020.jpgIgaz, nagyon megturnéztatni sem tudták a Titans Of Creationt, a Testament mégis új dalokon dolgozik - mondjuk mi mást csináltak volna a semmi alatt, nemde? A lassan kibontakozó folyamatról Chuck Billy számolt be egy mostanában adott interjújában.

Chuck Billy: "Éppen új dalokon dolgozunk, az egész azon múlik, hogy milyen gyorsan végzünk velük. Jelen állás szerint áprilisig nincs koncertünk, így van egy csomó időnk, hogy ténylegesen is ráfeküdjünk a munkára.

Sosem akarjuk elkapkodni a dolgokat. Biztosak akarunk lenni, hogy jó lesz, hogy tökéletes és jó tempóban legyenek Biztosak akarunk lenni benne, hogy a rajongók a zenénket úgy kapják kézhez, hogy azok ki vannak dolgozva és erősek a dalok. Szóval most el tudunk kezdeni dalokat írni, de ha nem vagyunk vele elégedettek, akkor egyszerűen letudjuk azzal, hogy még nem áll készen. Foltozgassuk még egy kicsit, változtassuk meg, javítsuk ki és amíg nem mondjuk azt, hogy 'Oké, ez jó lesz, ez most egy jó dal, jó érzés játszani', addig foglalkozzunk más új ötletekkel.

Mint a Titans Of Creationnél, ahol a dalok nem egy tempóban vannak. Megvan mindnek a saját élete, saját érzései, amikor hallgatod őket. Mindegyik saját jogán erős dal, maguktól azok. Ezért akarunk biztosak lenni abban, ha felraksz egy dalt egy Testament lemezről, arra azt mondod, hogy 'Ó, tudom, ez Testament, hallani, hogy Testament!', de ne legyen az, 'Ó, ez az a felvétel', vagy 'Ez emlékeztet arra a másik dalra'. Azt akarom, hogy mind erős legyen. Azt akarom, hogy a rajongók élvezettel hallgassák az egész albumot, ne csak néhány dalt emeljenek ki róla."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5216771802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum