RockStation

Új dal a KIEStől, új dobossal

2021. december 20. - sunthatneversets

kies_promo_2021.jpg

Botlik Mátyás dobossal folytatja tovább a Kies, akik Nem félek címmel új dallal is jelentkeztek. A dallal ráadásul a DAL 2022-be is bejutottak.

"A 'Nem félek' az első dal, ami az új dobosunkkal Botlik Matyival - akit a Grenmából is ismerhettek - közösen íródott, aki nagyon jó lendületet hozott a csapatba. Nagyon sok dolog történik jelenleg körülöttünk, mind a zenekar tekintetében, mind a magánéletünkben, és ez a dal ennek a lenyomata. Az élet folyton hoz kihívásokat, amikkel meg kell küzdeni, de igyekszünk úgy hozzáállni a dolgokhoz, hogy kihozzuk belőle a maximumot, ne féljünk tőle és feleslegesen ne görcsöljünk rajta. Ezt a hangulatot próbáltuk a videóval is visszaadni. Ezzel a számmal jutottunk be a DAL 2022-be is, így kíváncsian várjuk mit tartogat még a jövő."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4716788418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum