RockStation

Új dallal gyalul a Sylosis

2021. december 05. - theshattered

sylosis2020.jpgFriss tételt adott ki a technikás death metalt mindig magas szinten űző Sylosis. A tavalyelőtt nagylemezzel jelentkezett britek a következő anyagukra szánt Immovable Stone-nal sem lazulnak egy percre sem, tessék felkötni a gatyát! A következő album 2022-re várható, de egyéb infókat még nem árultak el.

Tovább

Szólólemez jön Tony Martintól

tony-martin.jpg

Elkészítette a soron következő albumát Tony Martin. Az annak idején a Black Sabbath élén is megfordult, velük öt nagy- és egy koncertlemezt kiadott énekes legutóbb 2005-ben jelentkezett a neve alatt kiadott anyaggal. A friss, Thorns címre keresztelt alkotás január 14-től lesz elérhető; előzetesnek itt az As The World Burns!

Tovább

Még Karácsony előtt kint lesz a Wes Borland-féle Big Dumb Face lemeze

wes1.jpgWes Borland újabb adag dallal lepi majd meg a rajongóit. Az anyazenekarával nemrég lemezt kiadott Limp Bizkit gitáros a Big Dumb Face nevű projektjével is összeállított egy dalcsokrot, ha minden igaz, az eredetileg tavalyra tervezett Christmas in the Cave of Dagoth még az ünnepek előtt elérhető lesz.

Tovább

Megérkeztek a mátrai Fekete Zaj fesztivál első fellépői

zaj2_kredit_bands_through_the_lens.jpgTávol a város zajától, mégis az ország számos pontjáról könnyen megközelíthető helyen, Mátra-Sástón gyűlik össze évente itthonról és külföldről is az underground mélységeit kedvelő, új zenéket felfedezni vágyó közösség. Jövőre augusztus 17-20. között rendezik meg a Fekete Zaj fesztivált a helyszínen, ami egyszerre nyújt kiszakadást a hétköznapokból, az újdonságok megismerésének izgalmát, és persze máshol egyáltalán nem hallható hazai és nemzetközi fellépők sorát, amiből a szervezők most egy jó adagot el is árulnak a közönségnek.

Tovább

Batushka, Belphegor, Diabolical @ Barba Negra, 2021. november 30.

Töm(j)én(y)

0belphegor2021_04_eredmeny.jpg

Akkor, amikor sorra törlik, tolják a koncerteket, érdemes elmenni mindenre, amire csak tudsz. Főleg, ha két, a black vonalán igencsak nagy név indul útnak.  Együtt, az erejüket egyesítve. Hát, ha még kvázi minifesztivált alkotva három másik zenekar kíséri el őket! Soha rosszabb felhozatalt! Lássuk csak!

Tovább

Pump It - Megint szaggat az Eskimo Callboy

ecpumpit.jpgReméljük, meg lesz tartva az a január 12-i, egyébként kotta teltházas koncert Budapesten, viszont ha nem, akkor is lesz mivel kitölteni az időt: kiadta a legfrissebb nótáját az Eskimo Callboy. A Hypa Hypa és a We Got The Moves révén meglehetősen ismertté vált németek egy újabb pihentséggel, a Pump Ittel jelentkeztek, a kislemezdalhoz videó és két remix is járt. Íme!

Tovább

Ilyen volt a Korpiklaani koncertje a Barba Negrában

FOTÓGALÉRIA!!!

Ezekben a vészterhes időkben az egyszeri rocker már annak is örül, ha egy koncertet megtartanak, hátha még nemzetközi előadóról van szó. Ugyanígy örül az egyszeri rockfotós is, hogy egyáltalán van mit fényképezni. Lányi Kristóf kollégánk a Korpiklaani koncertjén járt a közelmúltban. A finn folk metalosok a Barba Negrát vették be múlt vasárnap.

Januárban jön Steve Vai következő nagylemeze

steve_vai_monk_092.jpgHat év kihagyás után egy kilencdalos koronggal lepi meg a rajongókat Steve Vai. A gitárhős az Inviolate címet adta a január 28-án megjelenő anyagnak, ezen rajta lesznek a korábban kiadott Knappsack és Candle Power című tételek, de hogy jusson valami friss is a jó hír mellé, a Mester kiadta a Little Pretty című nótát is.

Tovább

EP és nagylemez jön a The Gatheringtől, itt egy friss dal

THe Gathering 2013.pngJövőre fog megjelenni a The Gathering új albuma, a Beautiful Distortion. A lemez megjelenése előtt egy két friss dalból és egy koncertfelvételből álló EP-t adnak majd ki, ez Interference névre fog hallgatni. Erről kijött az első előzetes, a klipet is kapott Stronger, ezt az alábbiakban találjátok meg.

Tovább
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum