RockStation

A jövő héten érkezik a Kissin' Dynamite új lemeze, nem kevesebb, mint 4 videóval promózzák

2022. január 11. - moravsky_vrabec

kissindynamite_2021.jpg

A német glam metálos Kissin' Dynamite január 21-én jelenteti meg a hetedik albumát Not the End of the Road címmel, és ahogy kell, már bedurrantották a marketinges gépezetet.

Hannes Braun énekes és zenésztársai legújabban a Coming Home című dalt mutatták meg a lemezről, ami már a negyedik kedvcsináló előzetes lett. Becsületükre szóljon, hogy mindegyikhez rendes videóklipet is forgattak, ami nem általános manapság. A címadó Not the End of the Road kisfilmje kifejezetten látványos, driftelő autóval, jócsajjal, repülővel. Ezt és a másik hármat is megnézhetitek, ha lejjebb tekertek az oldalon. 

A zenekar a lemezpremier másnapján (január 22-én) online koncertet ad, ahol már az új dalokból is szemezgetnek. Ha támogatnád őket, ITT tudsz jegyet vásárolni, illetve a részleteket elolvasni. És akkor a videók, no meg a lemezborító: 

kd_nteotr_cover.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6716809400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum