RockStation

Három hónapon belül érkezik a Slipknot albuma

2022. február 03. - theshattered

slipknot2021.jpgNem kell már sokat aludni a következő Slipknot album megjelenéséig, a tervek szerint három hónap és mindenki hallhatja, mi formálódott az iowai kilencek boszorkánykonyhájában. Az anyagot éppen keverik, a cím és a borítók már készen vannak.

Corey Taylor: "Éppen keverik az anyagot. Minden kész van, már csak a keverés van hátra, ami eszméletlen jó hír. Úgyhogy olyan... Úgy gondolom, még körülbelül három hónap van hátra a megjelenésig. A borítók kész vannak. Most lett meg a lemez címe, de ezt még nem árulom el. Nagyon várjuk már! Remélhetőleg mostantól három hónap - vagy kevesebb - múlva kiadjuk a lemezt.

Igazán gyilkos lesz! Sötétebb, mint a We Are Not Your Kind, de lesz egy tonna dallam is. Azt szoktam mondani mindenkinek, hogy olyan, mint a Vol. 3 (The Subliminal Verses) súlyosabb kiadása. Rengeteg összetevője és rétege van. A súlyos cuccoknak megvan a húzása, a dallamos részeknek pedig az íze. Rengeteg nagyszerű dallam és fogós rész van rajta. Igazán, nagyon izgatott vagyok, hogy mindenki hallhassa."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr517117626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

horrorpornó bábszínház 2022.02.03. 12:42:10

Jó, de minek?

Legalábbis az eddigieket hallva.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum