RockStation

Máris új dalokon dolgozik a Korn

2022. február 08. - theshattered

korn_2021_2.jpgPénteken jelent meg a Requiem, a Korn legújabb, egyben legkevesebb dalt tartalmazó, legrövidebb nagylemeze. Az USA-ban javában turnézó nu metal legendák viszont nem állnak le a friss témák gyártásával, legalábbis az énekes, Jonathan Davis szerint, de hogy ennek mikor, milyen formában lesz eredménye, egyelőre természetesen nem tudni. Ha fél lábon még nem is érdemes addig állni, az biztos, hogy lesz új album, ráadásul igen jó a hangulat a zenekaron belül is, ami sosem rossz egy kreatív folyamatban.

Jonathan Davis: "Vicces, mert amikor egy szobában vagyunk és elkezdünk írni, csak úgy jönnek a dolgok, minden erőlködés nélkül. Beszélgetünk, hogy ki legyen a producer. Rendesen belevonnak engem is a produkciós folyamatba, hogyan akarjuk megragadni a dolgokat, milyen médiumon keresztül. Például a Requiemet analóg módszerrel vettük fel. Az analóg és a digitális keveréke volt, így igazán élőnek és hatalmasnak hangzik. Nem úgy, mint manapság bármi más. Minden rockzene úgy szól, mintha az egész szart egy dobozban vették volna fel, nem szeretem.

Megfogtuk az isten lábát, máris egy újabb albumon dolgozunk. Ez lesz a tizenötödik lemezünk. Jó érzés olyan zenekarban lenni, ahol kijössz a többiekkel és szereted őket. Izgatott vagyok, amikor a srácokkal írni kezdünk, sok más zenekarban viszont akik olyan régen tolják, mint mi, gyűlölik egymást a tagok. Még csak egy szobában sem tudnak megmaradni."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4917165704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum