RockStation

Dupla albummal jelentkezik a Thunder

Borító, dallista és kóstoló is van már

2022. február 21. - moravsky_vrabec

 thunder_band2022.jpg

Alig egy éve jelent meg a brit hard rock csapat legutóbbi albuma, máris bejelentették a folytatást, ráadásul dupla lemez formájában. A Dopamine április 29-én jelenik meg, a hajtás után borítót és dallistát is lelsz, sőt, az első kedvcsináló videót is megmutatjuk.

A mondással ellentétben a Thunder igazán csak a saját hazájában próféta, a szigetországon kívül inkább titkos favoritnak számítanak. A tavalyi albumuk odahaza harmadik lett az eladási listán (mi is szerettük, kritika ITT), és a most bejelentett turnéval sem merészkednek át a kontinensre. A lemez persze mindenhol elérhető lesz, a digitális formátumok mellett dupla CD-n és dupla bakeliten is. 

thunder_dopamine.jpg

Luke Morley gitáros-dalszerző elmondása szerint a Dopamine eredetileg nem dupla anyagnak készült, de úgy belehúztak a dalszerzésbe, hogy végül 20 nóta született, ebből 16 került fel a lemezre. A boldogság-hormonként ismert dopamin mint cím arra utal, hogy a közösségi médiát sokan arra használják, hogy azonnali elismerést, megerősítést kaphassanak, ami akár függőséghez is vezethet. A szelfizős-csajos borító is elég egyértelmű, bár tegyük hozzá, ez a téma 2022-ben már nem annyira újdonság. Lehet, hogy Luke bácsi végre lecserélte az öreg Nokiát? Mindegy is, itt az első dal, az animációs videóval felturbózott, jó kis riffelős The Western Sky, tovább görgetve pedig az egyéb tudnivalók.  

 

CD1 / LP1

1. The Western Sky
2. One Day We'll Be Free Again
3. Even If It Takes A Lifetime
4. Black
5. Unraveling
6. The Dead City
7. Last Orders
8. All The Way

CD2 / LP2
1. Dancing In The Sunshine
2. Big Pink Supermoon
3. Across The Nation
4. Just A Grifter
5. I Don't Believe The World
6. Disconnected
7. Is Anybody Out There?
8. No Smoke Without Fire

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1917647520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum