RockStation

Március elején érkezik a Necroratory új nagylemeze

2022. február 21. - sunthatneversets

necroratory_band.jpg

A Necroratory zenekar 12 éve töretlen lendülettel készíti a black metal dalokat, március 4-én megjelenő negyedik lemezükről három hete mutatták be az első dalt Blasphemia címmel. Az Ars Nepharia, az „Ördög mesterkedése” címet viselő új albumról mesélt nekünk Odivm, a zenekar énekese.

"Az album az inkvizíciós éra kontextusában íródott, amely feltárja annak Ördögi vonatkozását az ősi korszakok megsemmisítését egy új korszak véres hajnalának fényében. Ugyanakkor Sátáni hitvallásunk megnyilatkozása is része a koncepciónak, egyfajta Mefisztói kettősséggel démoni megszállottsággal átitatva annak 10 tételes eposzaiban. Az inkvizíció sötétsége, mint várbörtön testesíti meg a profán, egyben perverz vágyakat, amelyek fogva tartják a szellemet.

A szellemet, ami gyűlöletté, majd bosszúvá fejlődik bennünk…
…és a Halál kultusza folytatódik.”

necroratory_cover.jpg
Az új lemezről megjelent első dal a Blasphemia: Egy Sátáni kinyilatkoztatás az ősi korszakok eltörlésére törekvő erők, kik a hamis isten zászlaja alatt alakítják a korok folyamatait (paradoxon módon ördögi befolyással). Azok fals ideológiája és hazugságuk bibliája ellen.

Múlt hét végén meg a második szám, a Stigma Diabolicum: Pogány, eretnek ellenállásunk ördögi hitvallása, izzó gyűlöletünk a hazug Jehova kultusz ellen. Az Ördög Stigmáit büszkén viseljük mind a bőrünkön mind a lelkünk legsötétebb mélységeiben.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3317649494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum