RockStation

Olyan ötven-hetven százalékos készültségben van Bruce Dickinson következő szólóalbuma

2022. március 08. - theshattered

bd.jpgFolyamatosan dolgozik a következő lemezén Bruce Dickinson. Az Iron Maiden énekese legutóbb 2005-ben adott ki anyagot, a Tyranny Of Souls azóta utód nélkül figyel a diszkográfiában. Jó eséllyel már nem kell sokat várni a kistestvérre, igaz még nincs teljesen kőbe vésve a cucc.

Bruce Dickinson: "Kisebb-nagyobb megszakításokkal, de folyamatosan dolgozok rajta, mióta megjelent a Tyranny Of Souls. A lezárások, lemezek, Maiden turnék és minden más közötti szünetekben próbálok kis időt találni, amikor fogom magam és felveszek pár mankósávot. Aztán neki tudunk állni. Jelenleg olyan - nem is tudom - az album olyan ötven-hetven százaléka készen van, attól függően, hogy mit választunk majd ki a meglévő cuccokból.

Véleményem szerint nem fogjuk elkapkodni, kihasználjuk a rendelkezésre álló időt. Márciusban lemegy a mostani turné, aztán lesz három hetem L.A.-ben. Akkor majd molyolunk egy kicsit a cuccon Roy-jal. Aztán meglátjuk, mire jutunk. Felveszünk majd pár mankósávot, aztán turnézni megyek a Maidennel, akkor majd ő kiválogatja, miből élünk.

Már értelemszerűen rendelkezünk azzal a technológiával, amivel annak idején nem. Csak egy Zoom hívás kell és már hallgathatjuk. Már a Tyranny Of Souls idején is így csináltuk. Elküldött nekem egy CD-t a zenékkel, a nyers verziókkal. Semmi gitárszóló, csak a nyers anyag. Felraktam a fejhallgatót. Japánban voltam akkor, sétáltam Tokió utcáin olyan reggel kilenc körül egy jegyzetfüzettel, idegbeteg módjára írtam a szöveget és a dallamokat, aztán visszamentem L.A.-be és felvettem az éneket. És nagyszerűen sikerült a mutatvány, a Tyranny Of Souls egy remek album lett!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3517774450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum