RockStation

Már videó is készült a Def Leppard új dalához

2022. március 28. - moravsky_vrabec

def-leppard-by-anton-corbijn-header.jpg

Váratlan, egyben örömteli hír érkezett másfél hete: új Def Leppard lemez jön májusban. Megmutatták az első előzetes dalt is, Kick címen. Most pedig befutott a dalhoz készült videóklip is, a lapozás után meg is nézheted.

A zenekar sokáig nem találta a helyét a megváltozott zeneipar útvesztőiben: a digitális platformokon az utolsók között jelentek meg, majd olyan hírek jöttek, hogy rendes album helyett inkább kislemezeket, vagy csak csupasz dalokat adnak majd ki. Ehhez képest a május 27-én érkező Diamond Star Halos dupla lemez lesz, rajta 15 dallal. Ami eredetileg 14 volt, de Phil Collen gitáros az utolsó pillanatban előállt még eggyel, ez lett a Kick. Ami aztán annyira bejött a többieknek, hogy nemcsak felkerült az albumra, de ebből lett az első kislemez és most már videó is. Joe Elliott énekes: 

Ez egy stadionrock himnusz, mi pedig hamarosan stadionokban játszunk majd. Persze nem ezért írtuk, de Phil folyton azzal próbálkozik, hogy megírja a következő Pour Some Sugar on Me-t, vagy We Will Rock You-t, vagy I Love Rock 'N' Roll-t. Mind így vagyunk ezzel, de Phil-nek most össze is jött. Csak annyit mondtunk, hogy ja, ezt még mindenképp ki kell dolgoznunk. Hát így lett végül 15-számos a lemez. 

A Kick videóját a spanyol Anuk Rohde rendezte, a friss zenekari fotókat pedig Anton Corbijn készítette. A klipet már mutatjuk is, lentebb pedig lemezborító és dallista is várja a bátor görgetőt.  

def_leppard_diamond.jpg

 1. Take What You Want
2. Kick
3. Fire It Up
4. This Guitar [feat. Alison Krauss]
5. SOS Emergency
6. Liquid Dust
7. U Rok Mi
8. Goodbye For Good This Time
9. All We Need
10. Open Your Eyes
11. Gimme A Kiss
12. Angels (Can’t Help You Now)
13. Lifeless [feat. Alison Krauss]
14. Unbreakable
15. From Here To Eternity

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8017790358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum