RockStation

Üvöltsd, hogy halljam! - Megjelent az Everflash bemutatkozó klipje

2022. április 11. - sunthatneversets

everflash.jpg

Az Everflash zenekart 2019-ben Varga Rókus – dob (Artica Sound), Módos Gergő – gitár (Backseat), Pásztóy Balázs – basszusgitár (Nova Prospect, The Idoru) és Bencze Márton – gitár (Slytract, Conan’s First Date) alapította. A bandához énekesként 2021-ben csatlakozott Bihal Roland (Bihal Roland & The Crew, Megasztár 6 döntő, No Thanx) ezzel egésszé kovácsolva a formációt.

Az Everflash alapvetően egy modern metal zenekar, dalaik írásakor bátran használják a klasszikus metal riffeket és vegyítik a modern kor elvárásainak megfelelő zenei elemekkel, dinamikus dallamvezetéssel és némi elektronikával fűszerezve.

Az Üvöltsd, hogy halljam! című dal egy szakítás történetét meséli el. Mindkét fél szereti egymást, de küzdenek belső démonaikkal. Annyira szeretnék elmondani a másiknak, hogy mit éreznek, hogy az alapvetően szelíd szavakat már csak üvöltéssel tudják kifejezni. A lelkükben zajló folyamatokat, a vágyat, a másik iránt érzett szerelmet, ilyen impulzívan próbálják közölni a másikkal, így adva nyomatékot érzéseiknek.

A klipnek Koncz Gergely volt az operatőre és a zenekarral közösen találták ki hozzá a vizuális megvalósítást.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7117802661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum