RockStation

Budapestre látogat Vinnie Moore!

2022. április 26. - theshattered

vinniemoore2022.jpgTöbb mint éve, 2021. márciusában állt utoljára színpadon Vinnie Moore, Budapesten pedig 2020 januárjában járt. Alice Cooper egykori gitárosa aki alig várja már, hogy ismét útra keljen. Következő szólóturnéját 2022 elejére tervezi: a UFO gitárosaként is aktív zenész május 9-én az Analog Music Hallban lép majd fel, ahol a 2019-es Soul Shifter lemez és a klasszikusok mellett a karanténidőszak néhány új dalát is bemutatja majd.

Vinnie előtt egy hazai vendégzenekar is fellép majd: a jó 30 éve alakult, és az elmúlt időszakban újra aktív Classica. A Fejes Zoltán gitáros, Szalai Tamás billentyűs, Kiss Zoltán énekes, Galántai Zsolt dobos és Gothár Ferenc basszusgitáros felállásban színpadra álló csapat olyan progresszív zenét játszik, amelyben a rock és metal alapokra klasszikus zenei témák és hatások épülnek.


A Livesounds bemutatja:
2022. május 9. 20 óra
Budapest, Analog Music Hall
Vinnie Moore, Classica koncertek
Belépő: elővételben 6500 Ft, a koncert napján 6900 Ft. Jegyek kaphatók a tixa.hu weboldalon és a Ticketportal hálózatában.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5617816455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum