RockStation

Last minute jótékonysági program ma estére

Punk the Capital: Building a Sound Movement

2022. május 17. - theshattered

ptc.pngAmikor a punk rock felrobbantotta Washington DC-t, ez a jelenség az erőtől duzzadó zene, a mély barátságok és tiszta elmék hatalmas együttállása volt. A helyszín valószínűtlen, az időzítés tökéletes. A 2019-ben készült Punk the Capital című film azt az inspiráló történetet mutatja be, hogy minden akadály ellenére milyen módon honosodott meg ez az egyedülálló szubkultúra.

A Punk the Capital-t látni kell! Ki gondolta volna, hogy Washington, amely az 1970-es évek közepén még egy halálosan unalmas város, ahol este 6 órakor kiürültek az utcák, egy évtizeden belül a legfontosabb amerikai punk rock szinonimája lesz. ” - Libération (France)

A budapesti Turbina Kulturális Központban tartandó este  - egyben adományrendezvény az ukrán menekültek javára – Jeff Nelson rövid diavetítésével kezdődik, amelyet csak itt mutatnak be! Képeket tartalmaz a családja két budapesti évéről (1965-66) és régi zenekaráról, a Minor Threatről (1982).

Jeff Nelson (Minor Threat) és a film egyik rendezője, James June Schneider is jelen lesz, hogy közösen megvitassuk a filmet.

________

A program:

18:00 kapunyitás

18:30 Jeff Nelson diavetítése

19:00-20:30 Punk the Capital vetítés

20:55-21:15 beszélgetés

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7917833767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum