RockStation

Melodic death, prog, elektronika - Elkészült a Solidity második lemeze

2022. május 23. - sunthatneversets

20210629194031-20210629194031-czj07102.jpg

Megjelent a budapesti Solidity zenekar második albuma Evolution Of Prodigality címmel, melyen a komplex, melodikus riffek mellett, most nagyobb hangsúlyt kaptak a modern jellegű progosabb témák. A fele részben koncepciózus felépítésű albumot az erőteljes ének mellett hörgések, scream-elések, valamint egy jó adag elektronika jellemzi. 8 új dallal és rendhagyó módon 3 bonus track-kel jött ki a lemez a májusi HammerWorld magazin mellékleteként.

Az album beharangozójaként egy szöveges videó is napvilágot látott Fake Sunrise címmel, melyről Kovács Attila énekes, és Triesz László zeneszerző, gitáros, szövegíró osztja meg gondolatait.

Kovács Attila énekes:
“Az album beharangozójának választott “Fake Sunrise” című, szöveges videóval megtámogatott dalunk egyszerre tűnt befogadhatónak és megfelelően eklektikusnak ahhoz, hogy bemutassa, milyen zenei (sokk)hatások érhetik a hallgatókat a megjelenő korongon. Az intro-t követő témákra cinikus hangvételű szöveg és dallamvezetés erősít rá, majd súlyos sötétbe taszítjuk a hallgatót néhány másodperc erejéig, ahonnan a refrén íve nyújt kapaszkodót, mígnem újabb körre indítjuk a hullámvasutat kiszállási lehetőség nélkül.”

Triesz László gitáros-zeneszerző-szövegíró:
“A dal a vallási fanatizmusról szól, és azokról az emberekről akiket teljesen elvakít a hitük, s ez szépen lassan átveszi az irányítást az életük felett.”

Az album elérhető a lemezboltokban, hallgasd meg a teljes lemezt kedvenc online streaming felületeden.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2417837805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum