RockStation

Fejvadászt alakít az új Star Wars-sorozatban Flea

2022. május 30. - theshattered

0redotchilipeppers2016_70_eredmeny.jpgA Red Hot Chili Peppers basszusgitárosától nem idegen a filmszereplés, a négyhúros legendás kezelőjét többek között olyan filmekben is látni lehetett, mint a Vissza a jövőbe 2-3, A nagy Lebowski, vagy a Félelem és reszketés Las Vegasban. A folyton izgő-mozgó muzsikust most a Star Wars univerzum szívta be, a frissen elkészült Obi-Wan Kenobi sorozatban egy Vect Nakru nevű fejvadászt alakít, akinek szerepléséről alább találtok egy kisebb összeállítást.

 

 

Ha pedig élőben, sokkal barátságos környezetben is szeretnétek látni az öreget, akkor június 15-én irány a Puskás Aréna, ahol a Red Hot Chili Peppers kötelékében rántja majd elő a legjobb témáit.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5317843699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum