RockStation

Children Of Bodom feldolgozás készült Alexi Laiho emlékére

2022. május 31. - moravsky_vrabec

alexi.jpg

Alexi Laiho, a Children Of Bodom énekes-gitáros főnöke másfél éve hunyt el, és felbecsülni sem tudjuk, mekkora űrt hagyott maga után. Hogy Alexi emléke egyhamar ne kopjon meg, arról most egy többnyire északi zenészekből álló alkalmi projekt gondoskodik.

A név nélküli formációt Jonas Wolf, az Eluveitie gitárosa hozta össze nemrég. A Follow the Reaper feldolgozása és a hozzá készített otthon-zenélős videó is az Eluveitie Youtube csatornáján jelent meg. Az eredeti dal a hármas Bodom-lemez címadója volt 2000-ben. A feldolgozás méltó az alkalomhoz, nincs elhülyéskedve, sem ellazázva; aki szerette a COB zenéjét vagy Alexi karakterét, akár még meg is hatódhat rajta. A videó alant már indítható is, kicsit lejjebb hajtva pedig a zenészek listáját is megtalálhatod. 

Jonas Wolf (Eluveitie) - gitár
Melissa Bonny (Ad Infinitum) - ének
Michalina Malisz (Eluveitie) - tekerőlant
Teemu Mantysaari (Wintersun) - gitár
Vili Itapelto (Smackbound) - billentyű
Rob van der Loo (Epica) - basszus
Jocke Wallgren (Amon Amarth) - dobok 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2317844303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum