RockStation

Vak és látássérült rajongókat fogadott a színpadán a Rammstein

2022. június 07. - theshattered

rammsteinblindfans.jpgA Rammstein koncertjei a látványról híresek elsősorban, hiszen akármilyen hatásosak is a dalaik, azt alá kell írni, annyira nem komplexek, hogy elvigyenek egy egész bulit a hátukon. A német zenekar viszont már van akkora gépezet, hogy egy (sőt, igazából kettő) akkora felépítménnyel dolgozzon, amit akár kilométerekről is látni, ezt pedig azért kikéri magának a tiszteletet. De mi van akkor, ha esetleg látássérült rajongó szeretne részt venni ebben az élményben?

Berlinben, a zenekar szülővárosában Paul Landers, a csapat gitárosa volt az, aki valamennyire megpróbálta megoldani ezt az egyenletet. A zenész vak és látássérült rajongókat vezetett körbe a monstrumon, bemutatva - már amennyire tudta - mi is az adott helyszín, hol járnak éppen, kiegészítve az élményt a rajongóknak. A teljes élményről egy angol nyelvű beszámolót ITT találtok.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4017850277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum